Voetmassages

Een massage is niet alleen heerlijk maar ook erg goed voor uw lichaam en uw voeten. Het doel is om te genieten en de stress in uw lichaam (de grootste oorzaak van allerlei kwalen) te verminderen en te voorkomen. Door (regelmatige) massages kunnen klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Het zorgt ervoor dat blokkades in het lichaam worden opgeheven en dat het lichaam haar eigen natuurlijke en gezonde balans kan (her)vinden.

Voetreflexmassage (ca. 45 minuten)
Voetreflexmassage en -therapie is gebaseerd op het principe dat alle organen en weefsels (klieren, spieren, zenuwen) en lichaamsdelen via energiebanen zijn verbonden met reflexzones en drukpunten (acupunctuurpunten) in de voeten. Door het masseren van bepaalde reflexzones en drukpunten stimuleer je de bloedcirculatie, helpt een massage bij het afvoeren van afvalstoffen en helpt het bij het stimuleren van de werking van diverse organen. Na afloop voelt men zich ontspannen, fit en vitaal!

Een voetreflexmassage heeft een ontspannende en tevens herstellende uitwerking. Het zet het lichaam aan het werk om zich te ontdoen van afvalstoffen, het versterkt het zelf genezende vermogen. Voetmassage heeft de mogelijkheid om het hele lichaam terug in balans te brengen. Een weldaad dus voor het hele lichaam.

Advies voetmassages:
– Drink voor en ook vooral na een massage altijd voldoende water of thee, zodat uw vochtbalans op orde blijft.
– Er zijn klachten of problemen waarbij het niet verstandig is om een massage te krijgen (contra indicaties).
– Indien u twijfelt of een massage geschikt voor u is, neem contact op met uw arts of met Vitale Voeten.

Wij stellen geen diagnose en zijn geen arts of voetreflextherapeut. De massages worden niet door de zorgverzekering vergoed.